bo jakos nie moge dowierzyc ze sa identyczne a cena jest nizsza ^^
thx mike za link ;]
Gelulwc napisał(a):czy ta karta z proline jest identyczna jak ta ktora podalem na allegro ?
Mike013 napisał(a):, przynajmniej mi nic nie wiadomo, żeby był jeszcze inny mogel Gigabayta 7600GS
Gelulwc napisał(a):czy ta karta z proline jest identyczna jak ta ktora podalem na allegro ?
Jest jeszcze z pamięcią 512
Amistad18 napisał(a):bo ramy kupujesz DDR2, a graficzną na AGP
Gelulwc napisał(a):http://www.allegro.pl/item121088782_galaxy_7300gt_128mb_ddr3_500_1400mhz_zalman_1_4ns.html
Amistad18 napisał(a):mistrzu lepiej nie podawaj propozycji bo jak taki michal_michael palnie że któraś dobra i ją poleca, ty ją kupisz, to potem będziesz płakał że podczas wciskania na hama do portu AGP karty na PCI-E sie połamała i jeszczy płyte główną uszkodziłeś ...
Gelulwc napisał(a):ymieniam plyte glowna i przesiadam sie na PCI-E
Gelulwc napisał(a):wymieniam plyte glowna i przesiadam sie na PCI-E, troszke sie zainteresowalem, wiec Amistad18 spokojnie wiem co robie.
Szczuru napisał(a):7600 GS to chyba teraz najlepsza krta cena/jakość
Gelulwc napisał(a):ASUS M2N-E nForce 570 Ultra
ATHLON 64 3500+
Gigabyte GF 7600 GS
GoodRam 667 1gb
zasilka 400 W tracera
a teraz mam takie pytanie, roznica pomiedzy procesorem Athlonem 64 3500+ || Athlonem 64 3500+ Orleans.
co to jest ten dopisek Orleans? napewno powoduje spadek ceny o 100 zl ;P
Gelulwc napisał(a):a teraz mam takie pytanie, roznica pomiedzy procesorem Athlonem 64 3500+ || Athlonem 64 3500+ Orleans.
co to jest ten dopisek Orleans? napewno powoduje spadek ceny o 100 zl ;P
Gelulwc napisał(a):co to jest ten dopisek Orleans?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości