- Kod: Zaznacz wszystko
System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39)
Czy to znaczy że mój firmware czy co się uszkodził??czy uratuje mnie cos przed formatem??
System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39)
Ronaldinio napisał(a):czy uratuje mnie cos przed formatem??
Creative15 napisał(a):a dlaczego Ci znikły?? co zrobiłes??
tm72 napisał(a):1. Uruchomić Edytor Rejestru.
Przyczyny wystąpienia tego błędu mogą być następujące: brak sterownika w systemie, uszkodzenie pliku binarnego, problem We/Wy dotyczący pliku lub sterownik odwołujący się do punktu wejścia w innym pliku binarnym, którego nie można załadować.
Odinstaluj sterownik, a następnie kliknij przycisk Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu, aby ponownie zainstalować lub uaktualnić sterownik.
Na karcie Właściwości ogólne urządzenia kliknij przycisk Rozwiązywanie problemów, aby uruchomić Kreatora rozwiązywania problemów.
tm72 napisał(a):Zapisz jako plik.reg
fiz
Ronaldinio napisał(a):wojtas19162 te pliki da się w zwykłej wyszukiwarce wyszukac?
wojtas19162 napisał(a):masz plytke od windowsa
Ronaldinio napisał(a):nie ma
Wypakowanie z CD i skopiowanie plików do właściwej lokalizacji w jednym:
Start >>> Uruchom >>> cmd i wpisz 3 komendy:
expand X:\i386\command.co_ C:\WINDOWS\system32\command.com
expand X:\i386\autoexec.nt_ C:\WINDOWS\system32\autoexec.nt
expand X:\i386\config.nt_ C:\WINDOWS\system32\config.nt
X = podstaw tu swoją literę CD-ROMu
W razie niepoprawnego działania komendy expand (zawieszenie, błąd, brak poprawy po pozornym wypakowaniu plików) należy pliki wyciągnąć ręcznie z CD z folderu i386
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości