i teraz pozostaje pytanie - czy warto zamawiać w tym sklepie - wyjdzie z przesyłką ~450zł, czy kupić Gigabyte z pasywnym chłodzeniem za ta samą cenę?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo zależy mi na czasie

lance87 napisał(a):czy kupić Gigabyte z pasywnym chłodzeniem za ta samą cenę?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo zależy mi na czasie
Lecter napisał(a):te grafy są niemal identyczne
Lecter napisał(a):Gigabyte
Lecter napisał(a):Gigabyte
amrowek napisał(a):bierz galaxy lepsza jest
poczytaj
http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=324
lance87 napisał(a): myślę, że Gigabyte będzie dobre.
lance87 napisał(a): I tak już ją zamówiłem,
lance87 napisał(a):ECS L7S7A2
lance87 napisał(a):Co w takim razie mam zmienić
lance87 napisał(a):ustaliło je na 439MHz i 415MHz, ale ich nie zastosowałem na razie
Lecter napisał(a):Na ile masz ustawione w biosie AGP Aperture Size
blasterplaster napisał(a):zmień płyte i pdkręć procek, (w biosie ma być włączone agp fast write)
precel napisał(a):nawet na tym shicie powinno normalnie chodzic warto przetestowac karte na innym kompie
precel napisał(a):(btw a mowilem zeby ati brac nie mialbys klopotow![]()
sorry lence nie moglem sie powtrzymac
)
DeadOrAlive napisał(a):to je zastosuj
lance87 napisał(a):Btw jak już to Lance
lance87 napisał(a):Średnio ta karta ma osiągać ok.9000pkt, a w 3Dmark05 ok.4000pkt.
Za niedługo zrobię test w 3Dmark05 i zamieszczę wynik. Pewnie będzie niższy niż powinien, to chyba wina słabszego jakby nie patrzeć procesora
ale jeśli chodzi o rozmiar pamięci to miałem ustawione na 128MB i zmieniłem na 256MB
precel napisał(a):fonetycznie napisalem
precel napisał(a):ja na bartonie 2500+ widzialem wyniki rzedu 4400pkt(nie wiem czy to nie bylo po oc)
wiec procek jest spoko jak mowie masz praktyki w sklepie komputerowym no to raz dwa podlaczas tam swoja grafe i jazda
Lecter napisał(a):o to mi chodziło
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości