Wiem, że ten temat był poruszany miliony razey, ale mój problem jest szczególny. Mianowicie mam hp'eka ,posiadam płytki recovery które sobie nagrałem z hdd. Kiedy włącza mi się okno po botowaniu płyty z nazwą użytkownika i hasłem stoje w miejscu, gdyż nie znam hasła. SPisywałem hasła z całego laptopa, te co są pod nim te co są w ustaieniach "mojego komputera". zadne z nich nie pasuje. I tak stałem w miejscu.Chciałem zainstalować z odpalonego normalnie windowsa vista odrazu win 7 , no i operacja przebiegała normalnie dopóki nie musiałem zrobić restartu. Kiedy włącza sie juz jako windows 7 ma też jakiś problem. wyskakuje komunikat ze nie może się włączyć. Nie wiem w jaki inny sposób moge to sformatować, a bardzo mi na tym zależy, gdyż vista nie jest za bardzo kompatybilny z programami muzycznymi i mam z nim same problemy. Parametry mojego lapka : procek AMD TURION x2 dual core zm-84 speed 2.300MHZ total memory 4096mb. karta radeon 1gb i nieszczęsny windows vista. jesli temat został opublikowany nie w tym miejscu co powienien to z góry przepraszam. pozdro,.