Socket Error # 10065
No route to host.
I przez kilka minut wyskakuje nowe okienko z tym błędem aż wkońcu przestaje....
Co to możę być
Proszę o pomoc
Socket Error # 10065
No route to host.
vengen34 napisał(a):Co to możę być
vengen34 napisał(a):Wogule to hacker mi sie wbił do kompa i może to było nim spowodowane.
Zostawił mi wiadomość: Cytat:
Maciuś, mam cie w garści
Kurde jak sie bronić przed nimi.
surtoip napisał(a):Ale jak dla mnie to masz siec lan
No i jak tu nie dać Ci flaszki lub gorącej kobiety? Ech... widzisz Łukaszu! Tak to już jest z tym, jak się dorwie ktoś do takich programów! Nie wytępisz tego nigdy... Ale z drugiej strony sam USER jest winny! A dlaczego? A dlatego:D!eselek 1.9T napisał(a):Doraw programik do skanu portow i juz zamieszanie robia....A potem takiego tep.....
Najlepiej jak znajda przez google jakis sofcik, ktorego ostanio wiele i 2 kliknieciami wylacza Zone Alarm i juz po zawodach..Dla tego nie poelcam instalki tegoz firewalla....Dziecko po komunii moze go wylaczyc....Ktos i powie ze to nie ejst hop....od lutego wlasnie hop....tylko co za duren na ogolnoswiatowej stronce umieszcza tak isoft....I potem lamenty
vengen34 napisał(a):Ale wróćmy do pytania przewodniego czyli błędu. CO z nim zrobić....
vengen34 napisał(a):hmm wiecie....ja nie znam sie zadobrze na kompach więc chcę zasiągnąć rady od Was....
D!eselek 1.9T napisał(a):błędna konfiguracja sieci, błąd routingu, awaria sieci lub dostęp zabroniony przez firewall
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości