Proszę mi wytłumaczyć jedną rzecz której nie mogę zrozumieć....chodzi mi o tajemnicze znikanie warnów u niektórych osób
Zauważyłem to ostatnio na przykładzie kolegi AMISTAD 18.
Wyjaśnię o co mi chodzi dokładnie:
Otóż kolega AMISTAD 18 miał dwa warny,za jakiś czas w niewiadomy mi sposób znika mu jeden warn...
Myślałem iż to czasowy błąd forum,ale za jakiś czas wyraza sie niecenzuralnie na forum i dostaje za to następnego warna-a ten warn znów znika
Proszę mi wytłumaczyć dlaczego tak sie dzieje,bo nic z tego nie rozumiem...
w regulaminie pisze jak byk:
Ostrzeżenia oraz Banowanie
Regulamin powinien być respektowany przez każdego użytkownika forum. Użytkownicy nie przestrzegający regulaminu będą karani poprzez upomnienie, ostrzeżenie, 3 ostrzeżenia = BAN na 7dni, 9 ostrzeżen = BAN DOŻYWOTNI bez możliwości przeglądania forum. W rażących przypadkach naruszenia regulaminu użytkownik zostanie natychmiast wydalony z forum bez upomnienia, taka sytuacja będzie miała miejsce gdy użytkownik:
- wykaże brak kultury tzn. obrazi innego usera, używa wulgarnego słownictwa itp.
Więc proszę o wytłumaczenie w jakis sposób tego zjawiska;przecież inne osoby z warnami mogą się czuć pokrzywdzone...
Według takiego stanu rzeczy wydaje mi się iż na forum są ludzie równi i równiejsi,jak również teraz cieżko mi jest
zrozumiec istotę warna i bana
P.S Osobiście nie mam nic do kolegi AMISTAD 18.Poprostu na jego przykładzie opisałem o co mi chodzi.