Niestety nie pomogło;/ Dodam jeszzce, że zgrać tego na cd również nie można. wygląda tak jakby te pliki były uszkodzone czy coś... nieraz tak się zdarzy, ale nie 4 pod rząd. A ściąga się piąty własnie... :|
[ Dodano: Dzisiaj o 11:32 ] Poczytałam tu i ówdzie i chyba mam jakąś teorię o co w tym chodzi. Otóż zauważyłam, iż w tytułach ściągniętych filmów sa na samym początku 2 znaczki, których nigdy przedtem nie było. Wygląda to tak: _ƒ w każdym jest coś takiego (w międzyczasie pobrałam kolejne i problem jest jak był :| ) Plik zajmuje normalną ilość miejsca na dysku (coś koło 700 mega) jednakże wygląda to tak jakby mu czegoś jeszcze brakowało. Może nie zostały dociągnięte do końca, czy coś...

Jeżeli tak to isnieje jakiś sposób na naprawienie tego? Moze instaluje się jakiś dodatek do aresa na wypadek takich sytuacji? Cholercia, pojęcia już nie mam co robić. Jeżeli ktoś miał podobną sytuację to bardzo prosze o pomoc
Pozdrawiam cieplutko
[ Dodano: Dzisiaj o 11:56 ] aha, mniejsze filmy działają normalnie.
[ Dodano: Dzisiaj o 22:23 ] Temat można zamknąć. Odinstalowany ares i instalka podobnego programiku załatwiła sprawę
pozdrawiam