Przepraszam jeśli takowy temat już był, ale nieznalazłem.
Martin napisał(a):a z tego co pamiętam to dyskietka z Win 98 nie ma FORMAT
Jak zrobić dyskietke startowa na cd, którą mógłbym formatować dysk? Chodzi mi o to, że miałem już takową ale po wpisaniu polecenia format c: wyskakiwał błąd: złe polecenie lub nazwa pliku.
Przepraszam jeśli takowy temat już był, ale nieznalazłem.
Juzio napisał(a):Dzieki. Właśnie ściagam. Teraz mam to nagrać w Nero? Dać opcje cd-startowy?
Juzio napisał(a):Jeszcze tylko jedno. Czy pod postami mozna dziękować czy wystarczy dać plusa? Przepraszam jeśli zaśmiecam.
MUTOPOMPKA napisał(a):Masz u mnie ogromnego PLUSA... Nie za to, że mi akurat dałeś...
Juzio napisał(a):Moim zdaniem plusy powinno się dawać za zasługi. Przecież dostałem od Ciebie ostrzeżenie Gdybym był zawistny to bym się obraził i niedał Ci plusa.
Za głupi post i zbędny... Jeśli nie masz nic do napisania to nie pisz! Gdybyś wiedział lub miał coś na temat konwersji -> ostrzeżenia by nie było, a tak, zarobiłeś już pierwsze!!!
MUTOPOMPKA napisał(a):Wystarczy, że chcę pomagać innym "zielonym" userom i dzielić się swoją wiedzą...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości