przez Arahis 07 Wrz 2008, 13:37
oczywiście że jest rozwiązanie.. a co ty myślałeś..
jedyne rozwiązanie do podłączenie dwóch kabli w jeden.. a jak nie potrafisz zrobic takiej prostej rzeczy.. to idziesz do jakiegoś sklepu komputerowego.. opisujesz swój problem.. a koles ci pomoże.. (sprzeda drugi kabel) i tyle..
to że usb 2.0 to nie znaczy że nie może byc za małe napięcie..
niech zgadne.. ten dysk to jakiś mocarny.. ponad 80 gb.. i sata..
down@..
wytłumaczyłem wystarczająco.. chodzi tutaj o połączenie jednego kabla usb.. i drugiego kabla usb.. i podłączenie do tego portu usb w laptopie.. styka... ahh jak to ci nie wystarczy..
Drogi twórco tematu.. jest taki fajny patent.. który podłącza się pod usb.. chodzi o to że to jest patent w stylu listwy(kontakt).. podłączasz do portu usb i to jest taka listwa która umożliwia ci podłączenie 4 urządzen pod usb.. wystarczy?.. takie coś kosztuje 20 zł?.. można to kupic w pierwszym lepszym sklepie komputerowym..
a jak ci się nie chce to jak mówiłem.. złącz dwa kable w jeden.. btw.. nie takie normalne.. tylko jeden musi byc normalny i jeden musi miec taką specjalną wtykę żeby podłączyc drugi kabel.. btw.. to coś takiego jak port usb tam jak się wsadza.. tylko to kabel
to jest coś takiego..
http://www.komputer-media.com.pl/sklep,439,,92434123072690,03,,pl-pln,229018,0.html
z tego co pamiętam jeśli coś takiego zrobisz napięcie będzie większe..
no chyba że moje 10 minut pisania poszło na marnę.. i napięcie się nie zwiększa..
Ostatnio edytowany przez
Arahis 07 Wrz 2008, 14:22, edytowano w sumie 2 razy
Fujitsu Siemens D1875 , Intel Pentium 4 2.8 mhz , Kingston pc3200 2x 256 mb GeForce 2 mx/mx 400, LG DVD, dell 782p 19*