Witam
Moje pytanie dotyczy gier online typu plemiona itd..W regulaminie jest napisane ze nie mozna posiadac wiecej niz 1konto ale czy jest taka mozliwosc przy zmiennym ip aby nie wykryli dwoch kont ??
JaNieWiem napisał(a):Moje pytanie dotyczy gier online typu plemiona itd..W regulaminie jest napisane ze nie mozna posiadac wiecej niz 1konto ale czy jest taka mozliwosc przy zmiennym ip aby nie wykryli dwoch kont ??
kajtekjr napisał(a):Słuchaj... Smile Moi qumple z klasy grali w jednym czasie na lekcji informatyki (a mam 12 godzin w tyg :mrgren: ) ok 10 kont wlasnie na plemionach i nie zbanowli... Smile
kajtekjr napisał(a):btw. ja nie wiem jak w to mozna grac.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
JaNieWiem napisał(a):no nie wiadomo czy do tej pory nie zbanowali..tam macie jakies zmienne ip czy jak ?? bo boje sie stracic konto..jestem na dosc wysokim poziomie
JaNieWiem napisał(a):W regulaminie jest napisane ze nie mozna posiadac wiecej niz 1konto ale czy jest taka mozliwosc przy zmiennym ip aby nie wykryli dwoch kont ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości