Jak odepnie się myszkę podczas uruchamiania systemu i podłączy jak już cały system się załaduje to nie będzie już pokazywać się te logo.
Lecz myszka połączona z tą płytą główną podobno nie są kompatybilne.
Nie wiem co mogę zrobić, ale odnosnie usb w biosie mam :
Usb 2.0 Controller : Enable
Usb 3.0 Controller : Enable
Legacy USB Support Enagle
Legacy USB 3.0 Support Disabled
Wiecie może co można odznaczyć lub co zmienić w biosie żeby myszka już nie wariowała ?
Na początku myślałem, że to jakiś wirus ale dałem kilka skanów z różnych programów i komputer był czysty.
Często zaznacza wszystkie ikonki, lub zaznacza pliki i inaczej chce zapisywać, wtedy odłączam-podłączam i jest okey.
Ale ten problem dręczy mnie już każdego dnia i trochę mnie to denerwuje.
P.S Wie ktoś z was jak nazywa się biały plastikowy kabelek do spinania innych kabli w komputerze ?
P.S 2 Jeśli nie używam 3D to które z tych sterowników mogę usunąć ? Czy przy następnej instalacji sterowników ( nowa wersja ) też mi się znowu zainstaluje 3D ?

Byłbym wdzięczny za pomoc.
PROCESOR: Intel Core i5 2500K 3,3GHz, CHŁODZENIE : Zalman CNPS10x PERFORMA, PŁYTA GŁÓWNA : AsRock P67 PRO3(B3) Intel P67 LGA 1155, PAMIĘĆ RAM : DDR3 4096MB PC1333 CL9 (x2), KARTA GRAFICZNA : ASUS GEFORCE GTX570 1280MB/DDR5, NAPĘD OPTYCZNY : LG/LiteOn, DYSK TWARDY : Seagate 1TB Sata II /7200/16MB, OBUDOWA : Aerocool PGS-RS9, MONITOR: SAMSUNG 226BW, ZASILACZ : Seasonic 12II - 520 W, KLAWIATURA : Microsoft SideWinder X4, MYSZ : SteelSeries Xai