Do wszystkich małolatów, którym pojęcie godność i szacunek jest obca
Nie chodzi o szacunek z racji tego iz jestem/śmy starsi od Was choćby o 2 lata czy rok, z racji tego iz jesteśmy Moderatorami....Ale z tego powodu iż jak każdy urodziłem sie człowiekiem i to jest moje fundamentalne prawo posiadać godność, honor i choćby z racji tego należy się szacunek.....Jesli ktos tego nie rozumie zapraszam do powtarzania podstawówki lub chodzenia na lekcję religii
Juz to widzę teksty w stylu, ale ham, gbur itd.....Jest gdzieś granica bólu i ludzkiej cierpliwości, która właśnie przekroczyliście.......Gdzie tu mowic o hamstwie: wyzywacie Mnie/Nas od buraków, Cenzura!ów, jakieś pomówienia snujecie że biorę narkotyki.....Czy ten syf w którym żyjemy na codzień(nasz kochany kraj) az tak Wam wodę z mózgu zrobił......Kim Wy wogole jesteście?? Pomyślałeś jeden z drugim piszac takie teksty iz to bedzie czytał CZŁOWIEK???? Chyba nie, bo bys takich imaginacji nie czynił
Chłopcy macie za małą wiedzę, zamiast chrupek kupcie sobie gazetę i poczytajcie.....Dziewczyny, czy to na mojej osobie muszs skupiać sie Wasze kompleksy?? Za duzo Britneu w MTV
Tak Wam rozkapryszone małolaty, które swoją niewiedzę bluzgami kryją, czesto nawet nie wiedząć co one znaczą....Ale kolega tak mówi i jest fajnie
Mówie do Ciebie i do Ciebie, człowieka który całuje mame na dobranoc, a po krzakach z piwem sie chowa i w piwnicy fajki pali i wchodząc na forum zwymysla czlowiekowi od najgorszych
Jak następnym razem będziesz to robił to zatsanów sie nad sobą-->do hipokryzji juz tylko jeden krok
Wiedzcie jedno, że swoim zachowaniem zabieracie komuś cząstke jego życia i to coraz bardziej skutecznie
Czujecie sie niekaralni w sieci i sobie pozwalacie......
Jest taki fragment piosenki HH
CHCESZ ZE MNIE KPIC NIE POCZUŁEM NIC< DAJ BIS
NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO W RYJ, TO NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC
Zapraszam do Głogowa, pojdziemy na kubusia i sobie wszystko wyjaśnimy
Od ćpunów będziecie mnie wyzywać?? mam już tego dość
Dac Wam palca, cała rękę weźmiecie........Używać google, a nie tylko grać......Pisze jeden z drugim posty ze szuka gry, potem ma problem i nie wie jak Go rozwiazac.....Odpowiedz dostanie i jeszcze zbluzga
TYLE.........Kto czuje sie wporzadku to ten tekst go nie ruszy i nie dotyczy....Ta osoba najlepiej wie........Ta ktora poruszy zapraszam na www.o2.pl/forum
bo tam jest jego miejsce na poziom ktory reprezentuje
ZAWSZE w stosunku do Was: prosze, przepraszam, dziekuje................A teraz............do Waszego poziomu sie nie znize
D!