nightking napisał(a):To WY stwarzacie atmosfere panujaca na forum Rolling Eyes . Najłatwiej to na administracji zrzucic, nie?
Tak my, ale co poradzimy na to że ktoś robi burdy na forum? Jest tu ponad 30 000 osób i nie sposób kontrolowac wszystkich zachowań.. Ktoś wyskoczy zbytnio to ma prze**bane u władzy..
Problem z władzą polega bardziej na tym że traktują swoje obowiązki zbyt rygorystycznie i nie chodzi tu o nakazy itp. Po prostu podchodzą do tego zbyt poważnie - kiedyś wybluzgali jakiegoś noobka i była beka z tego a teraz to nie do końca tak jest..
nightking napisał(a):Jeszcze jednko slowko zapewne gdyby napisal to ktos z wladzy to byscie w polemike nie weszli... Ciekaw jestem tylko dlaczego?
Akurat w to weszliśmy bodajże wczoraj
nightking napisał(a):Osoby które nie mają zamiaru wchodzić ZE MNĄ w polemikę niech się nie wypowiadają
Fajnie, to ja widzę że już sie bawisz w moda i chcesz nas ustawiać według własnego ego, w dodatku unikając konkretnej wypowiedzi dając nam nic nie znaczące i owijające w kółko treści.. Bo z tego co czytam to już nie wiem czy boli cię zachowanie ludzi na forum, czy negatywne nastawianie owych ludzi do władzy..
Bo świadcząc po twoim nagłym obudzeniu (cytowane w pierwszym poście wypowiedzi są z ostatnich dni) to sugeruję, że wkurzyło cię owe "wejście w polemikę z władzą" i chcesz stanąć w obronie władzy pokazując jacy to my jesteśmy źli, niedowartościowani i niesprawiedliwi w stosunku do nich..
Jak dla mnie za dużo lukru.. A i jeszcze jedno - chcesz konkretnej rozmowy? To przedstaw konkretne argumenty, bo jak na razie to tylko same impulsywne, zabarwione emocjonalnie i nieprzemyślane ataki..