januszkatowice napisał(a):A mam jeszcze jedno pytanie czy za podobna cene (powiedzmy 500zl wiecej) mozna by kupic laptopa o podobnych parametrach
januszkatowice napisał(a):czy na podanym na poprzedniej stronie zestawie bede mogl pograc w najnowsze gry czy bedzie to cieznkie (jak tak to na jakich detalach w przykladowe gry )
Mike013 napisał(a):AMD Athlon II X2 250 - 239
Gigabyte MA770-UD3 rev.2.0 - 250
A-Data 2GB (2x1GB) PC800 CL4 Extreme Edition - 155
HIS Radeon HD4850 512MB DDR3 /256bit/ 2xDVI TV-out [H485F512P] - 355
NEC AD-7243S SATA LabelFlash (black) - 99
Western Digital 500GB 7200rpm 16MB cache SATAII [WD5000AAKS] - 210
Fortron FSP500-60APN - 169
Logic Concept B21 Black (bez zasilacza) - 99
Suma => 1576
Na tym zestawie bez problemu pograsz w najnowsze gry. Co do samego zamówienia, to w sklepie złożą ci wszystko za darmo, także masz problem z głowy.
januszkatowice napisał(a):to mam jeszcze pytania co do tego zestawuczy dobrze wyczytalem i sa tylko 2 wejscie usb??
januszkatowice napisał(a):czy do tego zestawu trzeba jeszcze cos dokupowac czy nie w sensie jakis zasilacz czy karty dzwiekowe bo staru komputer w calosci znika wiec musze miec zestaw taki ze wchodzi do pokoju podpinam monitor myszke klawiature drukarke i glosniki (5.1) czy beda dzialac czy trzeba cos dokupowac i chcialbym zeby bez problemow wszystko gralo
januszkatowice napisał(a):jak z zasilaczem bo zawsze sie go dokupuje
januszkatowice napisał(a):i ile kosztuje transport bo nie wiem czy to obejmuje ten za 1zl
januszkatowice napisał(a):no wrzucilem do koszyka i cena przesylki sie nie pokazala
Kurierem (za pobraniem): Koszt spedycji wynosi 20zł brutto za pierwszą paczkę do 25kg (...)
januszkatowice napisał(a):Przede wszystkim cała platforma oparta na AM3
januszkatowice napisał(a):Procesor - nie warto dopłacać kilkanaście zł więcej za kilka GHz. Do tego procka dałem dobre i ciche chłodzenie, więc prockiem możesz dobrze pokręcić.
januszkatowice napisał(a):Dysk twardego Western Digital 500GB WD5000AAKS który najprawdopodobniej jest starą konstrukcją na 3-4 talerzach więc kupowaniego w dzisiejszej erze dysków jednotalerzowych które są tańsze, cichsze oraz co najważniejsze wydajniejsze jest po prostu najzwyklejszą głupotą i stratą pieniędzy..
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości