Oto jego specyfikacja:
Procesor: AMD Athlon 2200+ (1.8Ghz, ale chodzi na 1.35Ghz - mam problem z ustawieniem FSB - komputer nie rusza po ustawieniu 133/133

Ram: 512 DDR 400mhz Kingstone
Grafika: GeForce FX 5500 256mb/128bit
To chyba tyle potrzebnego

Chodzi mi o takie gry:
Call of Juarez - z tego co pisze - moj GF FX nie jest obsługiwany..
Chaser - na 100% pójdzie, przynajmniej tak mi się wydaje..
Prey - niby ma duże wymagania, ale jest na tym silniku co Doom 3, grałem w niego na średnich

FlatOut 2 - baaardzo mi na tej grze zależy :]
Just Cause
Total Overdose
Tomb Raider Legend - Podobno bdb gra, jednak strasznie dużo zajmuje bo aż 10Gb, muszę coś usunąć

GTR 2 FIA
Cold Fear
Transformers, The Game
Ostatnio pożyczyłem od kolegi grę CrashDay, którą także miałem kupić, jednak strasznie się na niej zawiodłem...
Nie ma aż takich dużych wymagań, myślałem, że będzie śmigała na full ustawieniach, ew. średnich w 1024x768...
A tu zdziwienie.. Gra sie tnie.. ma mało FPS.. no do daje na niskie.. a tu dalej nie jest ok

Zmieniłem rozdzielczość na 800x600 jakoś działało.. Wyłączyłem grę, znów po jakimś czasie włączyłem ustawiłem wszystko na średnie, oprócz odbić na autach. Gra działa jako tako - nie ma AA..
O co chodzi? Ta gra ma taki lipny silnik czy co? To już nawet NFS MostWanted mi lepiej działał! A miał lepszą grafikę..
Może istnieje jakiś patch do tej gry?
Jej rozsądne wymagania to:
- Kod: Zaznacz wszystko
Pentium 4 1.5 GHz, 512 MB RAM, karta graficzna 64 MB (GeForce3 lub lepsza), 1.5 GB HDD, Windows 2000/XP
więc powinno śmigać bez problemu.. a tu klapa..
Na moim kompie o dziwo odpalałem inne bardziej wymagające tytuły - bez problemu:
NFS Most Wanted, Call of Duty 2, Doom 3, Fifa 07, Half Life 2, GTA SA (i starsze), noo i Minecraft

A tak w ogóle, ta gra jest jakaś taka trudna albo mi się wydaje? Czy ja jestem taki słaby ?