Gazprom napisał(a):jest między nimi duża odległość
Manieq napisał(a):się zawiesza
Manieq napisał(a):się sypie
Manieq napisał(a):wszystko działa bez problemu
Xfire napisał(a):jeszcze jedno: livebox nie ma nawet obsługi z poziomu komputera.... cóż typowy bardzo nisko budżetowy router od TP
Manieq napisał(a):Xfire, miałeś liveboxa?
Manieq napisał(a):ustawiałem
Lu-CyfeR napisał(a):Nie polecam zakupu livebox'a. Chyba, że jesteś kompletnym laikiem dającym sobie wciskać ciemnote i kitJest artukuł w necie jak to się nigdzie liveboxy nie przyjeły bo nie przechodziły testów jakości i bezpieczeństwa (Niemcy, Szwecja...) i transport poszedł do Polski. Lepiej zainwestować w jakiś routerek pokroju Linksys WAG200... świetne urządzenie, niedrogie i niezawodne
Livebox ma problemy z niezawodnością, czyli: przerywa, zawiesza się, nie nadaje sygnału przez wifi na większą odległość niż 3m (u mnie przynajmniej). Jak szybko zakupiłem ten sprzęcik tak szybko go zamieniłem na w/w Linksys'a. Przy ściąganiu z np. torrentów masz 90% pewność, że livebox się zapcha
Same problemy i do tego nie powala designem i ma tylko dwa wejścia na ethernet... Odkąd używam Linsysa nie ma najmniejszych problemów, zero zawieszeń, przerwań itp... Naprawdę jeśli masz możliwość wyłożenia 200zł to radzę zainwestować w coś takiego.
Manieq napisał(a):To ja chyba jakiś wyjątkowy jestem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości