Football Mania Nivea for men
W 27 krajach na całym świecie rozpoczęła się internetowa akcja rozgrywek piłkarskich "Football Mania Nivea for men".
W połowie lutego rozpoczęła się polska kampania reklamowa międzynarodowej akcji "Football Mania Nivea for men". Konkurs przeprowadzany jest na stronach internetowych NIVEA na całym świecie - oprócz Polski w konkursie biorą udział uczestnicy z 27 krajów m.in. z Włoch, Francji, Niemiec, Norwegii, Brazylii. Do wygrania jest samochód BMW serii 3 oraz balsamy po goleniu Nivea for men.
Football Mania polega na prowadzeniu rozgrywek piłkarskich (strzelanie i obrona karnych) pomiędzy osobami z całego świata. W pierwszej części, rozpoczynającej się 20 lutego, gracze z Polski spotkają się z internautami z Francji.
Kampanię reklamową w internecie, kierowaną do mężczyzn, zaplanowała i przeprowadziła agencja interaktywna Internet Designers. ID przygotowało także animowane narzędzia reklamowe - billboardy i brandmarki, emitowane w serwisach internetowych gwarantujących wysoki zasięg w grupie docelowej m.in. w serwisach sportowych.
Akcja potrwa do połowy maja.
M@ikel napisał(a):zarzuć linkiem do tej gierki
holi12 napisał(a):Jeśli tak to podajcie miejsca ktore macie.Ja jestem w Polsce na 159 pozycji a w świecie 1362.Znacie może jakies triki ...
k3tch napisał(a):Siemka.. ja jestem pierwszy.. na swiecieketchups..
Dzis rozegralem 145 meczy.. na dzisiaj styknie![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 21:36 ]
Piaty mecz:
strzela sie w lewy maxymalnie dolny rog.. wszystkie 3 strzaly
ja wyciagam strzal w 9,2 sec
powera musicie jak najszybciej kliknac.. max przy drugim okrazeniu (najlepiej przy pierwszym).
Przecietnie wyciagam 2650 za strzal.. czasami uda sie za 2800..
a obrona.. szkoda gadac.. raz na 20 meczy dostaniesz 3 strzaly w prawy dolny rog (najbardziej punktowane)
A wiec grac i grac bo jak sie trafi na ten 1 z 20 meczy to trzeba dobrze strzelac, zeby wynik byl oki..
Milej zabawy pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości