KamilK napisał(a):a jakoś dokładniej
KamilK napisał(a):Nazwa płyty głównej MSI KT880 Delta (MS-7047)
KamilK napisał(a):oki...a nazwę też mi będzie już normalnie rozpoznawać?
dkai2218 napisał(a):Asus A7V600-X
dkai2218 napisał(a):A mi się zdaje że powinienem mieć na 166 prawda??
dkai2218 napisał(a):O co chodzi??
KamilK napisał(a):.i wtej opcji mam plusem dojechać do 166 i zachwać zmiany tak?
dkai2218 napisał(a):eee a mógłbyś trochę wyjaśnić jak to sprawdzić(tzn te wszystkie rzeczy) ?? Coś tam niby mam ale weś opisz dokładniej jak mam sprawdzić
KamilK napisał(a):zminiłem w biosie na 166 to teraz mi pokazuje ze mam Athlona MP 1800+
KamilK napisał(a):eraz to mi temp. proca do 53 skoczyła...a to chyba nie dobrze bo wcześniej było 47....a jak przestawic zworki na płycie...i gdzie one są?
dkai2218 napisał(a):a proca to znaczy FSB na 166??
lukas2 napisał(a):O ile sie nie myle to Athlon MP 1800 jest taktowany zegarem 1500MHz,czyli wszystko w porządku, a że pisze ci 1800 to tym sie nie martw, byc może masz starego biosa i przez to tak pisze
lukas2 napisał(a):O ile sie nie myle to Athlon MP 1800 jest taktowany zegarem 1500MHz,czyli wszystko w porządku, a że pisze ci 1800 to tym sie nie martw, byc może masz starego biosa i przez to tak pisze
KamilK napisał(a):może i tak tyle że ja mam proca Sempron 2200+
dkai2218 napisał(a):No i mam te pamięci dobrze ale jak wezme FSB na 166 to nic nie włącza się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości