PS Prosiłbym o sprawdzone rozwiązania THX!
wader napisał(a):ja używam Diskeeper Professional Edition v9.0.504.0 i jestem zadowolony.
Jasne. ale po co instalowac "kombajn" który może zamulać system z nieprzydatnymi dla kogoś narzędziami, których i tak nie wykorzysta?fluid23 napisał(a):ja jednak jestem wierny opcji SPEED DISK z NSW jak dla mnie jest to w zupelnosci wystarczajace narzedzie
MUTOPOMPKA napisał(a):Jasne. ale po co instalowac "kombajn" który może zamulać system z nieprzydatnymi dla kogoś narzędziami, których i tak nie wykorzysta?fluid23 napisał(a):ja jednak jestem wierny opcji SPEED DISK z NSW jak dla mnie jest to w zupelnosci wystarczajace narzedzie
O Ty NIEWIERNY.....fluid23 napisał(a):ale co do diskeeper to jest programik spoko ale ale cos mi sie musialo w nim nie spodobac skoro go wywalilem
(ale za cholere nie pamietam co )
Używam go dość dawno .Starsze wersje moim zdaniem były troche słapsze.Po defragmentacji Diskeeper Professional Edition v9.0.504 naprawde widać różnice prędkości komputera.Używałem też kiedyśfluid23 napisał(a): cos mi sie musialo w nim nie spodobac skoro go wywalilem
wader napisał(a):Po defragmentacji Diskeeper Professional Edition v9.0.504 naprawde widać różnice prędkości komputera.
Unable to launch or to connect Diskeeper Service.
Possible causes are: Another Diskeeper process is currntly
connected to this computer, Diskeeper is not installed correcty, or
Diskeeper service is not started correctly. Please exit Diskeeper.
Try to stop the existing Diskeeper Service or reinstall Diskeeper.
sokoolx napisał(a):Mam problem z Diskeeper' em. Po zainstalowaniu go i uruchomieniu wyskakuje mi ostrzeżenie:
Cytat:
Unable to launch or to connect Diskeeper Service.
Possible causes are: Another Diskeeper process is currntly
connected to this computer, Diskeeper is not installed correcty, or
Diskeeper service is not started correctly. Please exit Diskeeper.
Try to stop the existing Diskeeper Service or reinstall Diskeeper.
Mam Windows'a 98SE, a wersja Diskeeper'a to 9.0.504.0. Próbowałem już go reinstalować i nic. Pomocy
MUTOPOMPKA napisał(a):1. msconfig - i zobacz, czy nie uruchamia się DKService
2. regedit i kliknij F3. Wpisz diskeeper i wywal wsio, co znajdzie (ale zrób na wszelki wielki kopię rejestru)
4. odinstaluj Diskeepera
5. resetnij kompa
6. zainstaluj na nowo.
wader napisał(a):sokolooks zobacz tutaj http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=20963&pid=94290&st=0&#entry94290
sokoolx napisał(a):MUTOPOMPKA napisał:
1. msconfig - i zobacz, czy nie uruchamia się DKService
2. regedit i kliknij F3. Wpisz diskeeper i wywal wsio, co znajdzie (ale zrób na wszelki wielki kopię rejestru)
4. odinstaluj Diskeepera
5. resetnij kompa
6. zainstaluj na nowo.
Już tego próbowałem i nic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Winston134 oraz 20 gości