Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 co się stało z rapid'em ?? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Coś złego stało mi sie z Rapid'em... Ściagałem sobie Ojca Chrzestego z linków, które były podane na forum... Gdy ściagnołem 15 part, wyłączyłem kompa i poszedłem do kumpla... Jak wróciłem i chce4 ściagać już cokolwiek z Rapid'a to pisze mi, że musze odczekać jeszcze 1 minute... czekam i czekam juz 30 min i dalej to samo
Ip "zmieniałem" i nic... Pomóżcie
Ostatnio edytowany przez -=Robo=-, 05 Maj 2006, 21:13, edytowano w sumie 1 raz
ja tez tak mialem ale juz mi sie naprawilo tylko teraz mi pisze tak:
Your IP-address XXXXXXXXXX is already downloading a file. You have to wait until it is finished.Tylko narazie nic nie sciagam.A typy z mojej sieci maja inne IP bo to miastowa
[ Dodano: Dzisiaj o 9:41 ] poczekalem z 20 min i minelo to ze zostala 1 min