Asus m2n-e
Athlon 64 3000+ AM2
FXF GeForce 7600 GT
2x 512 Patriot 800 Mhz
ToPower T-5
Nad dyskiem sie jeszcze zastanawiam ale wiem napewno ze cos z 16mb cash

Za wszyskie posty i rady z góry THx

=Kic@j=™ napisał(a):ToPower T-5
precel napisał(a):=Kic@j=™ napisał(a):ToPower T-5
nie zman tego modelu
co do plyty to polecam
DFI Infinity NF Ultra II-M2 (nForce4 Ultra)
=Kic@j=™ napisał(a):raczej XFX
=Kic@j=™ napisał(a):i co najważniejsze jej bios jest przepelniony opcjami O/C powstala ona z mysła o kreceniu:)
DeadOrAlive napisał(a):Powiem tak, żeby karta graficzna była proporcjonalna do mocy procesora i żebys mógł się cieszyć długo swoim kompem (jesli chodzi o możliwość grania w najnowsze gry) proponowałbym ci (jeśli masz takie możliwości) dołożyć stówkę do tej karty http://www.dccomp.pl/galaxy-geforce-7900gs-256mb-ddr3256bit-tvdvi-pcie-14ns-4751400-p-56781.html
DeadOrAlive napisał(a):Zegarki zagarkami (to zawsze można podkręcić) ale 20 potoków to jest decydująca przewaga.
=Kic@j=™ napisał(a):wydaje mi sie ze jest wydajniejsza
precel napisał(a):teraz mowi o karcie graficznej![]()
precel napisał(a):
a co do plyty to sie zastanawiaj
=Kic@j= napisał(a):O/C powstala ona z mysła o kreceniu:)
Jest to przykład produktu, który jest tylko nieco lepszy od tego co płyta MUSI sobą prezentować. Asus M2N-E jest dobry jeśli nie podkręcamy, nie używamy innych niż najtańsze pamięci oraz wystarczy nam standardowe wyposażenie. My jednak wymagamy więcej!
Płyta jest OK, ale tylko OK.
=Kic@j= napisał(a):Asus m2n-e
Athlon 64 3000+ AM2
FXF GeForce 7600 GT
2x 512 Patriot 800 Mhz
ToPower T-5
Nad dyskiem sie jeszcze zastanawiam ale wiem napewno ze cos z 16mb cash Smile
Zawi napisał(a):grafa XFX jest spoko ale skoro mówisz o OC i redukcji kosztów to weź galaxy 7600gs z 256MB DDR3 z czasem dostępu 1.2ns
POzdro
Zawi napisał(a):grafa XFX jest spoko ale skoro mówisz o OC i redukcji kosztów to weź galaxy 7600gs z 256MB DDR3 z czasem dostępu 1.2ns
bo możesz sobie fundnąć karcioszkę z wmiarę cichym i wydajnym chodzeniem zalmana ten gs to tak naprawdę gt tylko inkognitokarta ma niesamowity potencjał, i jest zbudowana właśnie z myślą o OC a pozatem na niej bardzo łatwo jest Vmoda zrobić(jeśli cię to interesuje)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości