co sie podłącze do neta to mi siada system,nikt nie wie co dolega mojemu pc.najpierw pojawia sie komunikat :usługa posłaniec:STOP!WINDOWS REQUIRES IMMEDATE ATTENTION.... LUB TO DATA LOSS AND CORUPTED REGISTER NOW LUB CRITICAL ERROR.PO TAKIEJ SERII JAK GO WYŁĄCZE TO NA DRUGI DZIEŃ MOGĘ INSTALOWAĆ NA NOWO..WINSA.OSTATNIO RESTARTOWAŁ SIE SAM NON STOP.dzisiaj wyskoczył niebieski ekran i komunikat:jeśli to pierwszy raz to włącz jeszcze raz kom.ale sie nie dało.teraz zainstalowałem windowsa i znowu usługa posłaniec,pewnie jutro nie odpalę pc,a jak instalowałem dzisiaj winsa to nie było partycji C: tylkoD: WINDOWS XP PROFESSIONAL to mój system,kiedyś było coś takiego:nie można uruchomić systemu ponieważ następujący plik nie został znaleziony windiws/system32/config/system albo system32/all,dll.nikt mi nie może pomóc wszyscy rozkładaja ręce,może coś tutaj wskóram z góry dzięki
[ Dodano: Dzisiaj o 0:37 ]kiedyś miałem wira wszamał wszycho,ale wszystko wyczyścili mi w serwisie wgrali na nowo wina i dalej nic sie nie zmienia.jakby ktoś się ulitował i dał jakieś wskazówki.jestem zielony i szukam pomocy wszędzie.zauważyłem że jakieś logi tu pokazują,może też bym musiał,tylko jak to się robi.procek to mam 2 giga dysk 40 256ram