hmm mi nie chodzi ogólnie o zmianę motywów... ale o łatwe przerabianie motywów pod siebie... tak żeby dało się niebanalnie przerobić wygląd w miarę prosty sposób (no chyba, że jakiś poradnik jest do tego)...
Aha zależy mi jeszcze na tym by nie było dużych problemów z instalacją tego CMS na serwerze i jeśli byście mogli to chciałbym też się dowiedzieć jakie serwery aktualnie są najlepsze (oczywiście chodzi mi o darmowe).
Hmm ja to robię nie dla siebie lecz dla kogoś i zauważyłem że chyba nie będą potrzebne specjalne moduły pod radio typu pozdrowienia, zamawianie melodii itp. bo jest to przez inna stronę robione. Więc w tym CMS nie będą potrzebne jakieś specjalne moduły ( jeśli jednak zajdzie taka potrzeba do odświeżę kiedyś temat

), hmmm wystarczy takie zwykłe typu Galeria z komentarzami, shoutbox (byle by porządny), księga gości, hmm w sumie jakby był moduł dzięki któremu mógłbym łatwo zrobić fajny panelek z listą DJ (z opisem, zdjęciem, kontaktem itp.) to by było by super ^^. I jeszcze jakby się dało ( ale to nie obowiązkowe ) to jakieś porządne forum ( ale takie naprawdę porządne

)

Oczywiście nie obrażę się jeśli podacie kilka możliwości CMS'ów