na wstepie powiem ze to juz w ciagu 2 lat jakies 8 forum zwiazane z kompami na ktorym zadaje to pytanie, wlasciwie weszlo mi to w zwyczaj ze szukam po forach jak nie znajduje to zadaje pytanie, ktore zazwyczaj albo zostaje bez odpowiedzi albo pomoc jest lekko przyglupawa bo ktos np nie czyta mego posta do konca takze jesli chcesz pomoc przeczytaj do konca plizz bo licze na sensowna pomoc zwlaszcza ze jak widac nie mam tego od wczoraj

problem
Jak mam jakakolwiek plyte audio z mpegiem (co popularne ostatnio u wykonawcow) to komp mi widzi to jako plyte z videoklipem

Mialam tak na obu kompach w domu, teraz doszedl komp mojej drugiej polowki GDZIE wczesniej (przed reinstalka wina) takowe plyty byly widziane bez problemu, wystarczylo dodac plytke do playlisty i gralo az milo.
sprawdzane
1. na roznych wersjach winampa od 2.77 - 5.1
2. na roznych systemach win 95/98/2000 (aktualnie jest win2k bo problem istnieje mi od poczatku jak mam kompa wlasciwie, przynajmniej nie pamietam zeby u mnie dzialalo tak jak u mojej 1/2)
3. ustawienia sa sprawdzane za kazda zmiana winampa/systemu a nawet czasem jak mnie znow napadnie by dojsc do tego czemu tak sie dzieje grr
4. jako ze o to rowniez bylam kiedys pytana to od razu rowniez pisze ze przeszlo to przez karty muzyczne sb pro, sp 128, sb live!, a takze przez kilka napedow cd, cdrw jak i dvd.
Jak ktos dojdzie do tego to chyba naprawde uznam go za mistrza w swej dziedzinie.