orange.pl.
wystarczy sobie kupić kartę, na stronie zrobić konto podając numer i mamy darmową bramkę ( 30sms miesięcznie ).
karta nie musi być używana. założyłem bramkę 3 lata temu czy nawet więcej, karta już jest nieważna a bramki nadal używam

//. Strona trochę zmieniona graficznie, ale przede wszystkim brak możliwości wysyłania smsów za granicę
//. Strona trochę zmieniona graficznie, ale przede wszystkim brak możliwości wysyłania smsów za granicę  // Można tylko do abonentów PTK Centertel czyli Orange
// Można tylko do abonentów PTK Centertel czyli Orange  // Czy ktoś wie o co chodzi? Zlikwidowali możliwość wysyłania smsów za granicę i do innych sieci, czy to ja po tak długiej przerwie zapomniałem w którą zakładkę wejść, żeby wysłać te smsy?
// Czy ktoś wie o co chodzi? Zlikwidowali możliwość wysyłania smsów za granicę i do innych sieci, czy to ja po tak długiej przerwie zapomniałem w którą zakładkę wejść, żeby wysłać te smsy? 

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości