Potrzebuje pomocy!
na kompie nie mam dzwieku! kilka dni temu komp po prostu mi sie zrestrartowal, a potem nie mogłem go właczyć! wyswietlaly sie tylko poczatkowe dane... i na tym sie konczyło.wygladalo to tak jakby nie bylo systemu. wiec zaibnstalowalem windowsajeszcze raz i niby wszystko bylo dobrze,lecz teraz nie ma dzwieku. Zdarzylo mi sie to pierwszy raz i nie wiem jak sobie poradzic. Wczesniej wystarczylo przeinstalowac sterowniki lub w ostatecznosci zainstalowac od nowa windowsateraz to tez nie pomaga! Nie wiem co robic!! Gdy wlacze menagez uzadzen wszystko jest ok!Niby! wszystkie sterowniki sie instaluja ale dzwieku nie ma!
Nie ma tej ikonki glosnika na pasku zadan obok zegara! A gdy wchodze w panel sterowanaia/dzwiek i urzadzenia audio pisze mi "brak urzadzen audio".
Mam Windows XP wersja 2002 Service Pack 3
AMD Athlon(tm)64 Procesor 3000+ 2GHz, Karta dzwiekowa jest zintegrowana z plyta główna!
Prosze Pomozcie!!!

Dodano Dzisiaj, 16:31:
No i chyba jeszcze jedna wazna sprawa karta dzwiekowa Realtek AC'97. Przynajmniej tak mi sie wydaje... bo jak instaluje z plyty ze sterownikami to tak pisza ale instaluje sie jeszcze SiS 900 PCI Fast ... SiSAGP driver i SiSaidPackage ale nie mam pojecia co to takiego...