chciałbym zainstalować sterowniki ale nie wiem właśnie jakie ponieważ karta dźwiękowa jest zintegrowana z płytą główną i tylko to mi wyskakuje w everaście:

pobrałem jakieś stąd ponieważ kolega mówił mi że to do mojej płyty, lecz nie jestem pewien.
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=362&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0
No i gdy chce zainstalować, wyskakuje mi błąd :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i tutaj dorzucam 2 ss'y z everesta o direct, to chyba ma coś wspólnego ale nie jestem pewien, lepiej za dużo niż za mało jak się mówi.

Prawda jest taka że jak widać słabo się na tym znam, dostałem kompa po naprawie gdzie od wewnątrz było praktycznie wszystko wymienione i teraz nie mam sterowników zainstalowanych. Nie działa mi głos i nie mam sterowników do grafiki.
Chciałbym jakoś przygarnąć tego kompa do porządku, mam nadzieję że mi pomożecie. Szukam na google od 21;00 pobrałem kilka śmieci, bez sensu, dlatego tutaj szukam pomocy.
DZIĘKI ZA KAŻDĄ POMOC
Dodano Dzisiaj, 16:16:
popatrzylem do kompa od srodka tam pisze ze SIS 652 znalazlem jakies instalki
poprostu sciaglem wypakowalem i setup.exe odpalilem ale nie wiem czego sie nie chca zainstalowac,
widocznie trzeba cos jeszcze, bo jedna sie zaciela wczesniej, pobralem inna to pasek idzie i nagle sie wylacza wszystko. To chyba cos z tym directsound, ten pierwszy blad u gory co na screenie jest, wydaje mi sie ze od niego trzeba zaczac, panowie prosze was niech mi ktos pomoze