Seeds połączonych jest 0
Perrs połączonych 0
Predkość ściagania od perrs 0
prędkość wysyłania 0
W górnym oknie mam cały czas pokazane że program mnie łączy z ściąganiem. Jednak kiedy wchodzę na daną stronę skąd ściągałem plik torrent tam jest napisane:
seeds 129
perrs 250
Czegoś tutaj nie rozumiem przecież żródło jest a ja się nie mogę połączyć. Mam neostrade i korzystamy z niej w 5 osób razem a na miesiąć mamy 25GB transferu. Czy jest to możliwe aby przekroczony został miesięczny limit transferu i program z internetem nie chciał ciągnąć a co za tym idzie trzeba czekać do pierwszego dnia miesiąca aby transfer z powrotem był na 25 GB. Przedtem takiego problemu nie miałem. Kiedyś zdarzyłmi sie też podobny problem że zacząłem ściągać film a w połowie siadło ściąganie i okno wyświetlało
Seeds połączonych jest 0
Perrs połączonych 0
Predkość ściagania od perrs 0
prędkość wysyłania 0
Jednak kiedy weszedłem na stronę skąd ściągałem film okazało się że żródło jest a ja się nie mogę połączyć ? Więc co jest grane?
Czy ktos spotkał sie kiedyś z czyms takim. TOMASZ
PS. Własnie teraz chcę sobie ściągnąć pewien film a program pokazuje że łączy ale nic nie ściąga. Nad seedami i perrs pisze
STATUS trackera: Error: Tracker Response Error, it said Requested download is not authorized for use with this tracker
Ponownie weszedłem na tą samą strone ale żródło jest - czy statu trackera oznaczał by że tracker padł ??