Znów piłka nożna idzie sie pochlastać
Ta ostatnia praca hmmmhehe
Jak na nią patrze to ten gość mi sie kojarzy jakby łapał muchy nie wiem dlaczego xD
5-ta sygna mi sie podoba, gość wygląda jakby wyszedł z filmu "Świat Żywych Trupów" albo jakby zalał go kwas siarkowy ale przed śmiercią zdążył złapać ostatnią muchę
Wreszcie jakiś patriota
Z cyklu "Avatary" pt. "Reprezentacja Polski"
Za to respekt ode mnie masz bo musiałeś poświecić trochę czasu na zrobienie i pokazuje to Twoją wiarę w nasza reprezentacje
4-rata sygna jest bardzo dziecinna tez mam taką jedna ale u mnie jest lepszy napis
2-ga niewtopiony render wygląda jakby tło nie było z nim zgrane. Render swoja, a tło swoją droga idzie. Kolorystyka mi sie podoba.
1-sza jest bardzo fajna i zgrana z tłem lecz nie pasuje mi efekt odbicia w podpisie
3-cia Lion mi sie podoba bo kojarzy mi sie trochę z dzieciństwem z taka bajką jedna

lecz jest trochę bardziej stonowany od innych sygn zupełniej jakbyś szarpena nie dał
7-dma ma ciekawe tło lecz render jest jakoś dziwnie z boku niema cieniowania i skupienia wzroku xD - nie wiadomo na co sie patrzyć
Wielki respekt za 6-ta prace jest idealna --prawie-- porucz tego zielonego w napisie
Szukałem rendera ale nie znalazłem jakbyś zarzucił to był bym wdzięczny bo ta praca rzuca mroczny cień na wszystkie inne które tu wstawiłeś i jest zajefajna
Widać ze wierniej trochę robisz prace niż inni tu
Lecz każdy ma swoje zdanie nie?
//edit
Ocena
---------------------------------------------------
8-10
---------------------------------------------------
pozdrawiam