Witam.Problem dotyczy ładowania sytemu.Strasznie dlugo to trwa. Podczas uruchamiania pasek ładowania windows przelatuje mi ok 42-45 razy.NIe wiem juz co mam robić.Komp skanowany od wirusów,rejestr czyszczony,zbedne usługi w msconfig wyłączone.Zauważyłem ze włacza mi sie caly czas sprawdzanie dysków wiec wyłączyłem modyfikujac klucz rejestru HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Session Manager na autocheck autochk *.Ale zawsze po ponownym uruchomieniu dalej tak długo mi sie ładuje system i w zmienionym kluczu rejestru do autocheck autochk * dodaje sie na końcu OODBS.Jest to chyba cos od O&O Defrag. Dam jeszcze log z Dziennika rozruchu
- Kod: Zaznacz wszystko
http://wklej.to/2gzq
Komp to HP Compaqu Presari F762NR, Proc AMD Athlon X2 Dual Core T-57, 3 GB Ramu System to Windows Vista Home Premium SP2
Sterowniki do karty graficznej,sieciowej i od głosu przeinstalowywałem ale nic to nie dało.W trybie awaryjnym odpala sie w miare szybko.
Dodam że parycje d to Recowery wiec może dlatego caly czas uruchamia sprawdzenie dysku bo nie może sie do niego dobrac??