Lukesh napisał(a):MiChaSSs napisał(a):Czy jest to mozliwe w przypadku telefonu 6210i
A czy ten telefon ma w ogole bluetooth

?
widocznie jest to 6210i czy 6310 albo 6310i

Creative15 napisał(a):Lukesh napisał(a):A czy ten telefon ma w ogole bluetooth ?
w zyciu, przecież ona nie ma kolorowego wyświetlacza
jakby wyswietlacz tutaj mial jakies znaczenie

Ta komorka o ktorej mowie (nie pamietam czy jest to 6210, 6210i czy 6310 albo 6310i) nie ma kolorowego wyswietlacza a ma bluetootha
Lukesh napisał(a):Mam 6230i i blue trzeba wlaczac recznie zeby cos np. przeslac z kompa
z przesylaniem danych nie ma problemu
Creative15 napisał(a):Lukesh napisał(a):łohohoho... ciekawe ile bateria pociagnie
hehe... napewno nie wiele, więc
MiChaSSs mija się to z celem,
a zupełnie nie wiem po co Ci to

nie chce ci sie recznie włączyć
Lukesh napisał(a):Mam 6230i i blue trzeba wlaczac recznie zeby cos np. przeslac z kompa
też tak mam

chyba jeszcze nie ma takiego bajera w fonie
żeby sie sam blue włączał

Jak jade np. samochodem to raczej niewygodnie jest wlaczac bluetootha, owszem mozna to zrobic przed jazda ... ale czy zawsze bede o tym pamietal ?
Wiem ze na innych komorkach jest mozliwosc automatycznego wlaczania sie bluetootha przy polaczeniach przychodzacych, ale nie wiem jak to jest w 6230i ... ja u siebie tego nie znalazlem, ale moze wystarczy zmienic soft ?
EDIT
podobno w k700i jest mozliwosc automatycznego wiazania sluchawki z telefonem (przy rozmowach przychodzacych)