Witam
Ja ci polecam ten aparat. Sam go mam i jestem zadowolony z niego. Masz tutaj linka do niego:
Zobacz
Jedyny mankament jego co mi się nie spodobał w nim to, że mimo dużego ekranu[3cale] nie ma na nim foli ochronnej. Producent nie nalepił folii ochronnej na ten aparat i w związku z tym musisz sobie ją dokupić sam np: na allegro gość sprzedaje foliie ochronne. Druga rzecz która mi się w nim nie podobała to brak futerału na aparat. To straszny minus jak dla sony. Brat kupił rok temu kodaka i miał wszystko na nim [folia, futerał, klapka zamykająca ekran] Ogólnie b.dobry aparat. Fotografuje zdjęcia odzwierciedlając rzeczywiste kolory i to jest bardzo duży plus bo nie musisz w programach graficznych regulować kolorów. Ceny jego zaczynają się od tysiąc czterysta złotych w zwyż. Minus jaki ma jeszcze ten aparat to, ze podchodzą do niego karty pamięci memory stick duo. Żadna inna karta do niego nie podchodzi. Oryginalne karty są bardzo drogie. Chyba że kupisz na alegro. Dobrym plusem tego aparatu jest filmowanie zdjęć. Ładnie filmuje w najlepszej jakości i masz możliwość regulacji głosu. Ogólnie zadowalający aparat gdyby nie te 3 minusy, które opisałem.