1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Liczymy na opinie i na komentarze

Czas trwania ankiety - 3 dni.
qrminator napisał(a):reszty nie komentuje bo nie warto : )
Okocza napisał(a):lilith, dlatego że można max 8 pozycji
Żadne logo mi się nie podoba : )
qrminator napisał(a):napis bezpieczeństwo niepotrzebnie rozmyty - o odbiciu nie wspomne.
a do tych, którzy stękają, że im się nie podoba -> zapraszam do rysowania
numerant* napisał(a):Świetne podejście - nie podoba się, sam zrób lepiej.
TELEPATYCZNY napisał(a):Rzeczy typu odbicia, czcionki, rozmycia, napisy można poprawić w "minute"
numerant* napisał(a):powinien być wykonany tą samą czcionką co na stronie głównej portalu. Ponadto ikon w nich uzytych autor pewnie sam nie wykonał, a nie wiadomo czy są dostępne na licencjach pozwalających na dalsze przetwarzanie (ikonka w pracy nr 6 wygląda mi na pochodzącą z Mac OS X).
lilith napisał(a):ale trzeba krytykować z sensem, a nie walić odpowiedzi "żadna mi się nie podoba". krytyką było by 'skrytykowanie" tego co jest źle. tak jak kajtek napisał:zmiana czcionki, kolory, ułożenia elementów i innych pierdołek.
Robert napisał(a):żebym ja wiedział jaka to czcionka jest użyta w logu programosów..., bez problemu mogę zmienić, tyle ,że nie wiem na jaką.
Robert napisał(a):odałbyś przykłady czcionek które będą pasowały
TELEPATYCZNY napisał(a):to chyba "odpowiednio" wyedytowany klasyczny Arial Narrow
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości