Czasami i ja mam problemy

Po włączeniu kompa wyskakuje mi powiadomienie że czekają 4 aktualizacje do zainstalowania. O.K. ja je instaluje restart a on dalej swoje...
Co myślicie

pzdr!
Jarek napisał(a):O.K. ja je instaluje restart a on dalej swoje...
Jarek napisał(a):Po włączeniu kompa wyskakuje mi powiadomienie że czekają 4 aktualizacje do zainstalowania. O.K. ja je instaluje restart a on dalej swoje...
Jarek napisał(a):Po włączeniu kompa wyskakuje mi powiadomienie że czekają 4 aktualizacje do zainstalowania. O.K. ja je instaluje restart a on dalej swoje
Jarek napisał(a):Po włączeniu kompa wyskakuje mi powiadomienie że czekają 4 aktualizacje do zainstalowania. O.K. ja je instaluje restart a on dalej swoje...
SER napisał(a):Instalujesz je "ekpresowo", pod Windows, czy podczas wyłączania kompa
DeadOrAlive napisał(a):Miałem też tak z jedną aktualizacją i ktoś na forum poradził, żeby odznaczyć ją i więcej się nie pobiera.
I jeszcze jedno jak Ci się ściągną aktualizacje to przy tym "guziku do wyłączania" -"Wyłącz" Laughing pokazuje sie taka tarcza (dokładnie taka sama jak od aktualizaji) i przez nią też się wyłacza komputer , czy tam restartuje ...
tm72 napisał(a):AutoPatcher XP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość