Mam problem. Nie wiem którą z tych komórek wybrać. Proszę o wszelkie podpowiedzi.
Z góry thx!
pilif25 napisał(a):A jaka jest różnica pomiędzy 6288, a 6280??
Mi się wydaje, że 6288 ma symbiana
pilif25 napisał(a):Moja ciocia ma 6280 i ma zainstalowane Mini Opera- to chyba znak że przynajmniej w 6280 jest Symbian. No i chyba jest problem ze zdjęciem Simlocka z N70 a ja mam w Erze;/
pilif25 napisał(a):Moja ciocia ma 6280 i ma zainstalowane Mini Opera- to chyba znak że przynajmniej w 6280 jest Symbian. No i chyba jest problem ze zdjęciem Simlocka z N70 a ja mam w Erze;/
szpak00 napisał(a):6280ona nni ma symbiana to jak moze miec opere mini
Krs-01 napisał(a):nie chcac robic burdelu na forum pisze tutaj
Conraddo napisał(a):nie ma symbiana ale za to ma 3G/EDGE
Częstotliwość działania
* Trójzakresowy telefon GSM, działający na pięciu kontynentach (GSM/[b]EDGE [/b]900/1800/1900)
* Automatyczna zmiana zakresu częstotliwości
ransmisja danych
* EDGE: klasa 10, pobieranie z szybkością do 236,8 Kb/s
Conraddo napisał(a):a a gdzie znalazłes to że ma wideo rozmowy ????
Conraddo napisał(a):skoro telefon nie ma UMTS to jak może miec wideorozmowy
Conraddo napisał(a):dziwne bo producent nic nie pisze o mozliwosci nawet podłaczenia boxa do 3G
rastaD napisał(a):motorola jest symbolem luksusu
rastaD napisał(a):nie mów ze bedziesz korzystał z tych wszystkich plusów symbiana
pilif25 napisał(a):Motke V3 ma moja mama kochana i jakoś ona (telefon) mi nie pasuje i nie wygodnie mi się pisze na tak cienkim fonie, a pozostałe telefony, które wymieniłeś też są cienkie.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości