Windows XP na 150GB i Windows 7 na 100gb
Wszystko smigało super do pewnego momentu, po ładowaniu systemu XP wyświetlał się blue screen to samo z 7 lecz nie wyświetlał BS tylko informował że coś jest nie tak i żeby to płytką z windowsem naprawić, bardziej mi zależało na partycji z XP więc włączyłem przywracanie systemu ręczne (konsola) [aha do tej pory instalator systemu widział 2 partycji] i tam wpisałem zaczołem się bawić i znalazłem jakieś polecenie bootfix czy fixboot no i wklepałem to niby fixboot c:
I od tej pory przy bootowaniu z dysku pisalo mi coś że błąd z N... coś tam i nie chciało nawet pokazać okienka z wyborem systemu więc żadnego nie mogłem wybrać więc się wkurzyłem i chciałem strzelić formata
Więc kk włączyłem instalator XP i teraz miałem tylko do wyboru dysk o pojemności 100GB no więc go wybrałem myślać że na tamtej jest system może nie pokazywać lub po prostu później włącze w Panelu-> Narzędzia Administracyjne -> Zarządzanie dyskami ale lipa mam tylko te moje 100GB

I teraz pytanie co zrobić aby przywrócić pozostałem 150GB (130GB bo wiadomo 250GB w to tylko w teorii)
Dodano 19.09.2009 21:24:06:
empty napisał(a):że błąd z N...
chyba NTLDR