amator156 napisał(a): ale co trzeba zrobic zeby twoj LOGIN byl wyswietlany na zielono czy sa jakies specjalne wymagania ??![]()
![]()
amator156 napisał(a):nie dostalem odpowiediz na pytanie ??
MUTOPOMPKA napisał(a):Więc jak chcesz zmienić kolor to musisz należeć do grupy: Moderatorzy, Administratorzy (jest 1), oraz $Wsparcie
craz napisał(a):w ten sposob nagradzani byliby wszyscy ktorzy pisza naprawde sensowne rzeczy i ktore przydaja sie wielu osoba. pomyslcie nad tym i wyrazcie swoje opinie
craz napisał(a):punkty reputacji ktore moglby przyznawac kazdy user, nawet jesli to nie on zalozylby temat, w ten sposob nagradzani byliby wszyscy ktorzy pisza naprawde sensowne rzeczy i ktore przydaja sie wielu osoba
nekramakir napisał(a):a jesli ktos zalozy temat [link]. takie linki przydaja sie naprawde wielu osobom (glownie uzywajacym szukajki;) i jak wtedy wynagrodzic takiego delikwenta ktory podal link tak sam od siebie. na moja to taki ktos zasluzyl na plusa mimo to ze on zalozyl temat........zeby nie bylo to po wiem ze sam czegos takiego tematu nie zalozylem hehe, ale czesto jednak przydaly mi sie takie sznureczki wiec........(+)
kemot301 napisał(a):Tutaj można się jeszcze pokusić o danie możliwości moderatorom wystawiania dodatkowych punktów dla userów którzy są bardzo aktywni a nie doceniani w swoich odpowiedziach przez autorów postów.
Ale to już inna para kaloszy.
Pzdr.
nekramakir napisał(a):a jesli ktos zalozy temat [link]. takie linki przydaja sie naprawde wielu osobom (glownie uzywajacym szukajki;) i jak wtedy wynagrodzic takiego delikwenta ktory podal link tak sam od siebie. na moja to taki ktos zasluzyl na plusa mimo to ze on zalozyl temat........zeby nie bylo to po wiem ze sam czegos takiego tematu nie zalozylem hehe, ale czesto jednak przydaly mi sie takie sznureczki wiec........(+)
D!eselek 1.9T napisał(a):Powiem Ci tak.....zaczalby sie wyscig szczurow...
D!eselek 1.9T napisał(a):Powiem Ci tak.....zaczalby sie wyscig szczurow...
MUTOPOMPKA napisał(a):No własnie... Nie raz upominałem Łukasza, aby nie dawał linków "niepotrzebnych"... Po prostu potem piszą userzy posty w stylu: Link nie działa, link skopany, itp... I po co to ludzie piszą? Potem z forum robi się "bałagan" i tylko wkorzają się userzy, bo link nie działa, moderatorzy się wkurzają na userów, którzy piszą, że linki nie działają i tak w kółko.....
D!eselek 1.9T napisał(a):Tutaj można się jeszcze pokusić o danie możliwości moderatorom wystawiania dodatkowych punktów dla userów którzy są bardzo aktywni a nie doceniani w swoich odpowiedziach przez autorów postów.
nekramakir napisał(a):moze masz racje choc ttak do konca to nie jestem pewien, a jesli bylby to dobre linki to ja nawet nie mialbym nic przeciwko takiemu wyscigowi.
nekramakir napisał(a):a jesli chodzi o pomysl dieselka to moze zeczywiscie przydalaby sie taka mozliwosc zamiast tych plusow. jestem za...
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości