rewell napisał(a):jaki jest najlepzsy program do dialerów który by usunoł dialera bardzo zagłebionego w systemie. Prosze się o pilną i szybką odpowiedż.
Przedmówcy podali dobrze - jednak zapewne wchodziłeś na cenzura-spam i załapałeś dialera, który podaje Ci stronę startową i nie możesz jej usunąć - ta strona to zdaje się 0m1 albo coś w tym stylu - adaware jest dobry ale mulisty i nie sprząta dobrze - skanery online też są omylne (czyt. do d..y) a z tym dialerem nie poradził sobie żaden antyvir, (sprawdzone!)zostaje Ci doskonały program, który promuję ostatnio na stronie - nie wiem dlaczego jeszcze go nie dano na programosy - a zgłaszałem go już parę razy - chodzi o spybot s&d - nie zamula i nie zwalnia - same superlatywy o chłopakach z byłej NRD - naprawdę się postarali - zainstaluj, a zniszczy wszystkie robactwo - sam mi podziękujesz
I-R-A
ps. link do chłopaków, którzy nawet polską stronkę uruchomili (a mówią że niemcy są fee) to: http://www.spybot.info/pl/donations/index.html i przy instalacji ustaw język na polski
nie musisz całować po rękach - wystarczy małe THX
z ostatniej chwili...(małe sprostowanie - właśnie popatrzyłem na stronę główną i JEST !!! na pierwszym miejscu - możesz ściągnąć na programosach

)....