i chciałbym kupić procek AMD Athlon 64 X2 4800+ BOX (Socket AM2, 65W) i licze na was że dobierzecie mi do tego dobra i tania karte graficzna, plyte glowna i ram

Skeniol napisał(a):chciałbym kupić procek AMD Athlon 64 X2 4800+ BOX
Skeniol napisał(a):Witam serdecznie kiedyś na forum złożyłem zestaw ale okazało się że zakupiłem telefon k750i i moje finanse sie pomniejszyły i potrzebuje pomocy w złożeniu kompa moja obudowa to http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9600136
i chciałbym kupić procek AMD Athlon 64 X2 4800+ BOX (Socket AM2, 65W) i licze na was że dobierzecie mi do tego dobra i tania karte graficzna, plyte glowna i ram
Skeniol napisał(a):Pamięć ram 1gb
Skeniol napisał(a):Karta Graficzna-GeForce 7600 GS Gigabyte Turbo Force Silent Pipe 512MB (PCI-E)
Skeniol napisał(a):a co do ramu to kupie 1 gb ddr2 800 a te stare trupy wyrzucam
Skeniol napisał(a):Nie no zasilacz chyba jakiś 400 W chcę kupić
Sylwek 17 napisał(a):Kupować jakś zaislacz 400 watowy to również byłoby nieporozumienie,jak siękupuje zasilacz to sie kupuje markowy a nie "jakiś" Wink . Do tego konfigu który składasz nawet ModeCom MC 350 by wystarczył(ważne żeby z seri MC a nie feel)
Skeniol napisał(a): mam pytanie ta karta graficzna co podales będzie lepsza i silniejsza od tej 512
Skeniol napisał(a):Tylko mam pytanko czemu sądzisz że ta płytka co ty podałeś jest lepsza od tego gigabyte
Skeniol napisał(a):No własnie i zastanawiam się czy ta 350 starczy czy lepiej 400
Skeniol napisał(a):To chyba dobry zestawik
Procesor-AMD Athlon 64 X2 4600+ BOX (Socket AM2)
Karta Graficzna-Galaxy GF 7600GS 256MB Zalman 1.3ns 128Bit PCI-E DDR3
Płytka-Abit KN9
Zasilacz do obudowy Chieftec 360W HPC-360-302DF
Pamięć Ram-GoodRam DDR2 1GB 800MHz
Skeniol napisał(a):Czyli to wszystko wejdzie w tą obudowe
Skeniol napisał(a):I mam pytanie do montażu jak to wygląda
Czyli to wszystko wejdzie w tą obudowe http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9600136 Question
I mam pytanie do montażu jak to wygląda itp.
Precel napisał(a):tak ale zasilacz ktory jest w srodku wyrzucasz od razu z kompa
Precel napisał(a):Wiek: 13
sam tego nie rob popros kogos do pomocy
a jak to wyglada no po prostu wkładasz wszystko do odpowiednich dziurek rotfl
Skeniol napisał(a):ten Codegen mi się podoba
Skeniol napisał(a): a możesz mi napisać co trzeba po kolei zrobić
Sylwek 17 napisał(a):ten Codegen mi się podoba
Zasilacza się nie kupuje bo ładnie wygląda,codegen nadaje się do zasilania latarki conajwyżej.
Skeniol napisał(a):Mi chodzi o obudowę
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości