zypek84 napisał(a):Jeśli nie zależy ci na mega marce, to masz AOC z jakieś 400 zeta:
http://www.gral.pl/Monitory_LCD,w=prod_lista,wywol=lm,wmtp=3,grp=monitor_lcd.html
Jeżeli dobrze myślę to chodzi Ci o ten
AOC 16" LCD 1619Swa ( tak ? ). 16 ''

.... wgl szkoda gadać co Ty poleciłeś. On się wogóle nie równa z tymi ca podałem wyżej. Nie ma DVI, rozdzielczość nie jest dobra w wogóle jeśli chodzi o konsole

A i autor tematu chce aby monitor miał wejście AUDIO oraz HDMI więc ..... Najpierw przeczytaj wymagania a potem pomagaj

JolZiomo napisał(a):Prosze o dalsze propozycje.Czyli pod tego Benq podepne te glosniki??Sorry ze sie tak pytam ale poprostu nie wiem.
Tak podepniesz
Dodano Dzisiaj, 17:17:Tylko mam pewne pytanie bo się nad tym zastanawialiśmy... Ty chcesz wyciągnąć system 2.1 z monitora przez gniazdo do słuchawek ? Sam się zastanawiam czy to wypali .. i tu pozostawiam opinie "ekspertom"

Bo już tego nie wiem...

Ostatnio edytowany przez
Mike, 03 Sie 2010, 17:52, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Wstawiaj linki zgodnie z regulaminem.
i5 6600K @ ? || Prolimatech Megahalems + 2x Enermax Magma Advanced 120mm || Asus Maximus Ranger VIII || 2x4GB G.Skill RipjawsV 2400Mhz Cl15 @ ? || Chwilowy brak GPU || Crucial MX100 256GB || Corsair RM650 || Phanteks Enthoo Pro M + 3x Enermax Magma Advanced 120mm + 2x Corsair AF120 QE || Gigabyte Force K7 || Razer Deathadder Chroma || Samsung T23B350 || Playstation 4 500GB || Microlab FC530 || Lenovo Y580 + Plextor M5S 128GB || HTC One M7