JolZiomo napisał(a):Mam zwykla podkladke i czy gdybym na niej uzytkowal to by sie nie zuzyly??

JolZiomo napisał(a):Móglbys cos polecic z Apollo?/

Na allegro zamowilem juz z tej aukcji:
 Na allegro zamowilem juz z tej aukcji:- Zawsze szukam na poczatku przez google, ale ciezko jest cos znalezc sensownego :ORufusFCB napisał(a):Aha i google nie gryzie

pershing444 napisał(a):podkladke sobie jakos dokupie gdzies, jak bede mial kase

Jezu... ale wy filozofujecie... Death, Lachesis, jeden karabin. W grze nie odczujesz między nimi większej różnicy. Proponuje się przejść do Empiku. Widziałem tam ostatnio i Deathaddera, i Lachesisa, i Dimondbacka, i Salmosa, i Copperheada, i podkładkę QcK. Raj dla gracza. Pomacasz sobie, pooglądasz, spojrzysz na cenę, ładnie podziękujesz, przyjdziesz do domu i zamówisz na allegro. Gwarą się nie przejmuj bo Razer ma system door-to-door.
pershing444, jak masz kasę to bierz Lachesisa. Jak nie to Deathaddera. Co zrobisz, będziesz zachwycony.
Moja propozycja (tańszej nie znajdziesz):
- Razer Deathadder - 140 zł
- Podkładka QcK Normal - 36,50 zł (w auckji jest błąd, rozmiar 320x285 to nie wersja mini, tylko ta większa)
- wysyłka z tego samego sklepu - 15 zł
Razem: 191,50 zł. I masz precyzyjną, dopasowaną myszkę oraz dużą podkładkę.
Moim zdaniem temat wyczerpany.
Aha i google nie gryzie -> KLIK!

Wszystkie DeathAddery byly juz wykupione, zostaly tylko Copperheady, Diamondbacki i Lachesisy. I tu sie zdziwilem, bo Lachesis kosztowal 199zl, a na allegro kosztuje cale 220 + przesylka jeszcze... Pomyślałem, ze skoro Lachesis byl tanszy niz na allegro to pewnie DeathAdder tez byłby tańszy albo w takiej samej cenie bez przesylki... Pospieszylem sie troche z kupnem... A podkladek nie moglem znalezc w empiku, dzisiaj bede jeszcze raz to zapytam, bo wtedy sie spieszylem
 Wszystkie DeathAddery byly juz wykupione, zostaly tylko Copperheady, Diamondbacki i Lachesisy. I tu sie zdziwilem, bo Lachesis kosztowal 199zl, a na allegro kosztuje cale 220 + przesylka jeszcze... Pomyślałem, ze skoro Lachesis byl tanszy niz na allegro to pewnie DeathAdder tez byłby tańszy albo w takiej samej cenie bez przesylki... Pospieszylem sie troche z kupnem... A podkladek nie moglem znalezc w empiku, dzisiaj bede jeszcze raz to zapytam, bo wtedy sie spieszylem  Mam nadzieje, ze nie popełnie błędu kupując tę myszkę...
  Mam nadzieje, ze nie popełnie błędu kupując tę myszkę... jest swietna, nie spodziewalem sie ze bedzie sama strzelac
 jest swietna, nie spodziewalem sie ze bedzie sama strzelac  Mam takie pytanie odnośnie tej myszki, na necie nigdzie nie moglem znalezc, moze ktos mi pomoze? Do tej myszki dolączony jest program taki myszkowy, tzn mozna tam zmieniac rozne czulosci itd i przy okazji mozna sobie ustawic co chcemy na posczegolne klawisze, chcialbym jakos te boczne klawisze zrobic, zeby np po kliknieciu uruchamiala sie mozilla firefox, jest taka mozliwosc? ;P
 Mam takie pytanie odnośnie tej myszki, na necie nigdzie nie moglem znalezc, moze ktos mi pomoze? Do tej myszki dolączony jest program taki myszkowy, tzn mozna tam zmieniac rozne czulosci itd i przy okazji mozna sobie ustawic co chcemy na posczegolne klawisze, chcialbym jakos te boczne klawisze zrobic, zeby np po kliknieciu uruchamiala sie mozilla firefox, jest taka mozliwosc? ;P

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości