pzdr.

Gorgoy napisał(a):Tak instalowałem, A właściwie probowałem, bo juz Sub edit w paczce z kodekami (którego instalowalem jako pierwszego) nie wchodzil i wyskakiwał taki sam błąd... Wolałbym uniknąć kolejnego formata...Moze ktoś ma jakis pomysł
Ignoruj błąd i kontynłuj instalację Smile jeśli ściagłeś najnowsze kodeki K-Lite to po prostu nadpisze stare kodeki Smile
Mani napisał(a):A czy ty slyszales juz cos o ffdshow..i konfliktach spowodowanych
doinstalowaniem innych kodekow?
Gorgoy napisał(a):
...OK. No to zabrałem sie za usuwanie tych kodekow... Odinstalowałem wszystko co mogło to spowodowac, wyczysciłwm rejestr z syfu i czego jeszcze trzeba sie pozbyc zebym mogl sie cieszyc obrazem i dzwiekiem razem a nie osobna ? ^^
c0anda napisał(a):Witam. Mój problem wyglada nieco inaczej. wszystkie formaty sa odtwarzane, jednak przy rmvb film się rwie. gdy jest wartka akcja po prostu głos znacznie wyprzedza rwący sie obraz.
próbowałem wszystkiego i nie wiem co począc. dziobas wprawdzie nie rwie ale dzwiek i tak wyprzedza obraz, który chodzi wolno jak parka po parku....
proszę o pomoc...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości