przez gregorow 04 Lis 2006, 23:08
czesc oto mój problem z kompem===>>> kipiłem nowy komputer( asus p5b, intel core duo e6300, gf 7600gs, seagate 250) podczas instalacji syatemu( nieorginalny windows xp z service pack 2,0) pojawia sie komunikat ze potrzebna jest płytka z service pack 1(dlaczego nikt nie wie?????). Próbowałem z kilku płytek i nic. Gdy zainstalowałem w koncu windowsa z SP1 nie moge zainstalować sterowników do dzwięku ( pojawia sie komunikat wymagany sterownik magistrali HD nie został odnaleziony) i nici z dzwięku. Próbowałem sciągnąć nowe sterowniki ale to tez nic nie dało. Ta sama reakcja albo tez ze wymagany jest SP 2. Gdy sciagnąłem SP 2 z microsoftu podczas instalacji wyskakuje komunikat ze klucz produktu jest nieprawidłowy i instalacje przerwano. Czy to ze mam nieorginalnego Wina powoduje jakis problem?? jesli tak to moze musze sciagnąć nieorginalnego SP2?? Np z http://www.programosy.pl/program,windows-xp-service-pack-2.html może być?? Co moge zrobic aby wszystko było ok?? acha i jeszcze takie pytanie=>>> gdy tworzyłem partycje dysku zrobiłem 4 partycje a po zaistalowaniu systemu były tylko 3. 4 zniknęła zjadając mi ponad 50 giga, co jest z tym nie tak. PROSZE O POMOC ALBO RADE pozdro