-most wanted gdy gadaja cos policjanci to takie pipczenie jest. Czasami jest też w tej grze żę np. gdy jadę to pokazuje się nad minimapką jakby czarny cień, tak samo jest z lusterkiem(kamera z maski) też widac cień pod nim.
-underground 2 gdy dzwoni do mnie jakiś koleś to na ten czas dzwięk się wyłącza i czasami też robi się czarny ekran.
-company of heroes wogóle się nie włącza bo podczas 1 filmiku "THQ" zawiesza się i wyskakuje komunikat windows że aplikacja została zamknięta
i standardowo 2 przyciski "wysylaj" lub nie.Gdy daje "nie wysyłaj" to chwile później pojawia się abym wysłał jakiegoś e-maila "by dostarczyc im niezbędne info. do rozwiazania problemu".Instalowałem patcha 1.5.
Było ich więcej ale nie pamiętam jak się nazywały

A i te gry są na 100% sprawne bo kumplom działają zresztą mi jeszcze jakieś 5 miesiecy temu tez.Próbowałem te gry pozyczyc od innych ale tez nie działaja. Wydaje mi się że jest to przez to że mój tato zmieniał bios w płycie głównej na nowsze, bo dzień po tym zabiego zauważyłem te błedy w company of heroes(ten zabieg był 5 m. temu). Bardzo proszę o pomoc