maciej95r napisał(a):Koniec demek, trailerów, gamerpiców, themes i wszystkiego co pojawiało się na Marketplace
Tego i tak nie ma co żałować.
maciej95r napisał(a):Granie online nie zostanie jednak zablokowane.
I to się liczy

maciej95r napisał(a):Koniec demek, trailerów, gamerpiców, themes i wszystkiego co pojawiało się na Marketplace
maciej95r napisał(a):Granie online nie zostanie jednak zablokowane.

bo nie zamierzam wyzucic $$$ w błoto ....
 bo nie zamierzam wyzucic $$$ w błoto ....

JaNieWiem napisał(a):Ale wiesz doa ma przerobionego to sie martwic oto nie musi
JaNieWiem napisał(a):$$$

Dementor19 napisał(a):gra przez neta wiec gra musi byc org.

ściagałem to kilka razy, bo zrywało połaczenie. Więc raczej nie ma co siać paniki.
  ściagałem to kilka razy, bo zrywało połaczenie. Więc raczej nie ma co siać paniki.

<=== WWW
 <=== WWW 

.
 . 

<=== WWW
 <=== WWW 

kjubus napisał(a):a ile takie cudo co ty masz kosztuje?
kjubus napisał(a):robi sie automatycznie pauza?

Jak głosi plotka, obok licznych nowych funkcji zawartych w wiosennej aktualizacji oprogramowania do Xbox 360, pojawić ma się również mechanizm umożliwiający wykrycie przerobionych konsol. Konkretnie chodzi o możliwość wykrycia próby uruchomienia pirackiej kopii gry, a nie samego zmodyfikowanego napędu. Nie wiadomo jeszcze czy przerobiona konsola zostanie zbanowana (jak to miało miejsce w przypadku pierwszego Xboxa), czy też po prostu kopia gry nie uruchomi się. Czy oznacza to, że dni przerobionych konsol są policzone? Zobaczymy, ale miejmy nadzieje, że Microsoft - oprócz głupich decyzji w postaci blokowania zawartości na Marketplace dla krajów, gdzie Live nie jest dostepny - wreszcie weźmie się za złodziei.
                                                            źródłó:http://polygamia.pl/koniec-piratow-na-xboxie-360

maciej95r napisał(a):Dzisiaj powinnien być spring update
Wallerot napisał(a):mechanizm umożliwiający wykrycie przerobionych konsol. Konkretnie chodzi o możliwość wykrycia próby uruchomienia pirackiej kopii gry, a nie samego zmodyfikowanego napędu

Osobiście mam w nosie XBL więc ja sie bać nie muszę
  Osobiście mam w nosie XBL więc ja sie bać nie muszę  

mam w nosie XBL więc ja sie bać nie muszę BanaN
 ) i nie sądze żeby mi się na tym płynnie grało...
 ) i nie sądze żeby mi się na tym płynnie grało...

ktosiek88 napisał(a):ja sie bać nie muszę

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości