Witam mam zamiar w niedlugim czasie kupic xboxa 360 przed zakupem chcialbym sie dowiedziec dokladniej jak to jest z odtwarzaniem kopi zapasowych

[inaczej przerobka] OCZYWISCIE NIE CHODZI MI O PIRACTWO chcialem sie dowiedziec jak jest z odtwarzanie kopii zapasowych orginalnych plyt

kazdy wie o co chodzi [PROSZE O NIE BLOKOWANIE TEMATU] kontynuujac widzialem przerobki opierajace sie na flaschowaniu dvd w xboxie jest wiele instrukcji lecz wolalbym zrobic to jakims latwiejszym i bardziej sprawdzonym sposobem [jesli ktos ma filmik jak sflachowac dvd w xboxie po Polsku tak ze pan ktory cenzura! mowi krok po kroku w jezyku polskim to prosze o podanie linka] wiec moje pytanie brzmi czy istnieje jakis alternatywny sposob na odtwaraznie na xboxie 360 nie do konca orginalnych gier??. Prosilbym takze o linki do for oraz stron o xboxie 360 ale tych o strony bardziej pirackich JESLI TO WBREW REGULAMINOWI to prosze nie podawac w temacie tylko na PW

. Jeszcze prosze o wypowiedzenie sie kogos doswiadczonego w kwestiach przerobiki. SERDZECZNIE POZDRAWIAM
PS: nie wiedzialem gdzie umiescic temat jak cos to prosze o przeniesienie
za pomoc w temacie gwarantowana pochwala