BOYZONE napisał(a):ja mam plik który kopiuje się do foldery o nazwie Interface i potem wszystkie Questy są pokazane na mapce lecz nie na każdym serweże on działa i można przez niego dostać bana na czas mam również spit hack który pomaga ubić level ponieważ dzięki niemu można piegać z prętkością światłą i można latać a co naj leprze ma opcje powrót do ciała i wiele teleportów lecz trzeba go używać z głową i po kryjomu =) przez niego mogą dać bana na IP choć ja zrobiłem na nim 9 postaci na 70 leveże!
Matias napisał(a):Czy istnieje spolszczenie do gry World Of Warcraft
BOYZONE napisał(a):ja mam plik który kopiuje się do foldery o nazwie Interface i potem wszystkie Questy są pokazane na mapce lecz nie na każdym serweże on działa i można przez niego dostać bana na czas
(taki leń jak ja
)BOYZONE napisał(a):mam również spit hack który pomaga ubić level ponieważ dzięki niemu można piegać z prętkością światłą i można latać a co naj leprze ma opcje powrót do ciała i wiele teleportów lecz trzeba go używać z głową i po kryjomu =) przez niego mogą dać bana na IP choć ja zrobiłem na nim 9 postaci na 70 leveże!
tego uczą w 1gim ha ha BOYZONE napisał(a):a jeśli nie wierzysz że spithack może ściągnąć byle bałwan to masz link
stary ja widzę że ty wogóle nie wiesz co gadasz ponieważ jak można dostać bana na całe konto? tam niema kont lecz serwery i jak dostajesz bana na IP do nie możesz już grać na danym serwie ale na innym możesz i niema takiego czegoś jak cale konto ha ha ha 
ha ha haUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości