NoXX napisał(a):Szukam windowsa 2000 PL. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby link to nie był osiołek.
NoXX napisał(a):tam jest Windows Server 2003 PL, a nie Windows 2000PL
I-R-A napisał(a):A czym jest windows server 2003??? to jest właśnie 2000 tylko ze wszystkimi łatkami i pathami z 2000
I-R-A napisał(a):A czym jest windows server 2003??? to jest właśnie 2000 tylko ze wszystkimi łatkami i pathami z 2000
D!eselek 1.9T napisał(a):I-R-A napisał(a):A czym jest windows server 2003??? to jest właśnie 2000 tylko ze wszystkimi łatkami i pathami z 2000
OOOOOOOOOOO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: what ?????????????????????
Jako uzytkownik obu tych systemow, i milosnik 2000 chcialbym powiedziec iz....No wlasnie, brak mi slow.....To jest bluznierstwo
I-R-A napisał(a):Czy JA pisałem, aby win2000 jest identyczny z 2003????
I-R-A napisał(a):od dziś będę pisał powoli, bo nie wiem, czy szybko potraficie czytać
I-R-A napisał(a):ps. możecie sobie poużywać na mnie
I-R-A napisał(a):rochę tylko życia dałem na forum, z czegom dużo na priva podziękowań otrzymał
I-R-A napisał(a):ale jeżeli dieselek się krztusi - to spasuję - wody do paliwa nie doleję i bendem grzeczny - słowo harcerza
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość