JaNieWiem napisał(a):ale grys a beznadziejne i tyle..
A czego oczkujesz od konsoli ? Grafiki, wielkich tytułów czy po prostu grywalniści ??
Pan Comeau wymienia kilka rzeczy, które mają mieć na to największy wpływ. Według niego ogromnym błędem było zmuszanie konsumenta do zakupu konsoli razem z drogim czytnikiem płyt blu-ray, tym bardziej, że rynek zmierza coraz bardziej w stronę dystrybucji gier i filmów za pomocą Internetu. Wspomniana została również sprawa tytułów ekskluzywnych, które miały zostać wydane wyłącznie na PlayStation 3 (m.in. Virtua Fighter 5, Grand Theft Auto IV), a skończyły jako multiplatformowe.
Michael Comeau na końcu porównuje sytuację PS3 do tej, w jakiej znajduje się Wii. Uważa, że znacznie tańsza platforma zdobędzie dużą porcję rynku, tak samo jak maszyna Microsoftu, pozostawiając "peestrójkę" gdzieś z tyłu.
Patriota napisał(a):Bo jedynym bajerem w tej konsoli sa te wiiloty.
Razziel napisał(a):a jakie bajery ma x360 oprócz lepszej grafiki
Razziel napisał(a):x360 oprócz lepszej grafiki to nic nowego nie wprowadza i po roku tez się znudzi
Czmiel napisał(a):Jak Willot się może znudzić jak to jest podstawowy kontroler do Wii ?
Czmiel napisał(a):To tak jakby Ci się znudził DualShock
Razziel napisał(a):przecież można kupić specjalnego pada do Wii bo też są i wtedy gra się juz jak na normalnej konsoli
Chłopak pisze że może dostac to w prezencie-to mu wytłumaczcie a nie zjeżdżajcie do ch... na inne tematy-co gorsze a co lepsze....Temat postu: Wii
Witam chciałem zapytać się czy ktoś z tego forum posiada może takową konsolę do gier o nazwie Wii a jeśli tak to czy może napisać co sądzi o tej konsolce i jak to jest z tym sterowaniem w grach ponieważ mogę dostać tą konsolkę w prezencie a jeśli naprawdę jest taka fajna jak mówili to to nie będzie to prezent tylko na miesiąc.
Patriota napisał(a):Razziel napisał:
a jakie bajery ma x360 oprócz lepszej grafiki
A takie, ze oprócz grafy ma lepszy dzwiek, ma xbox live
Patriota napisał(a):Masz ty w domu jakas konsole?
Patriota napisał(a):Xbox360 i ps3 to potęga i zwykle machanie tymi pilocikami jej nie zburzy
Razziel napisał(a):i tu się mylisz może masz rację co do X360 ale Wii już góruje nad ps3 zbiera o wiele lepsze komentarze a poza tym jest jak na razie o wiele więcej osób mówiących o wyższości Wii nad ps3
BZIKU
Patriota napisał(a):bierz skoro to prezent.
Porownywanie wii do x360 i ps3 jest nie na miejscu, bo wii to inna bajka.
Razziel napisał(a):dobra dzisiaj jeszcze do cioci zadzwonię że może być
BZIKU napisał(a):darowanemu koniowi w zeby sie nie zagląda.....
Patriota napisał(a):ja tylko wyrazilem swoja opinie, mam nadzieje ze w zaden sposob cie nie urazilem Razziel, jezeli tak to przepraszam.
Razziel napisał(a):wiedziałem że będą tez niemiłe bądź negujące opinie
Razziel napisał(a):a jak już dostanę tą konsolę to na pewno zdam relację i wszystko po kolei opiszę
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości