pewnie głupio i nie na miejscu pytać się o wrażenia

ale zapodaj coś, jakieś info

jak się gra itp

Gra się przyjemnie od tego od razu zacznę, co do gry na padzie nie widzę większych zastrzeżeń troszkę poprawione sterowanie i przystosowane do konsoli, moim zdaniem bez zastrzeżeń nawet oczko lepiej od sterowania na padzie na PC (klawiatura to porażka)
Graficznie hmmm... ciężko powiedzieć, jako, że widziałem W2 na PC na wysokim i trochę pograłem do tego rozdzielczość na konsoli jest hm.. słabo jesli ktoś gra na PC niech lepiej dalej gra

, ale tak jest to CHYBA (bo we wszystkie jak an razie RPGi grałem na Xie) najładniejsza gra RPG na konsoli Xbox360.
Fabularnie i dubbing wymiata jak na razie jestem w Flotsam (gdzie do cholery, mogę znaleźć Jad Endragi ? ! - muszę mieć miecz, a u żadnego kupca nie widzę...)
Dzwięk ok, gra sama bez zastrzeżeń, kto nie grał w Wieśka i nie ma mocnego PC, polecam bardzo bo gra jest warta świeczki (nic dziwnego bo na świecie równie dobrze się przyjęła)
Gram na Mrocznym poziomie trudności i gra nie jest może trudna, ale wymagająca, trzeba myśleć podczas walki ciągle się ruszać, używać płapek, znaków i combo - co mnie akurat zadowala bo jakieś wyzwanie jest

- ale to każdy już wie w końcu gra ma ponad rok